Goes, Mannee

6 luxe half-vrijstaande woningen in Mannee te Goes

ZW_Patiowoningen.jpg

Het bouwplan bestaat uit zes fraaie vrijstaande en halfvrijstaande woningen in het uitbreidingsplan Mannee te Goes.

De woningen - vormgegeven in fraaie moderne architectuur - beschikken over een doorzonwoonkamer, royale entrée, keuken met inbouwapparatuur, luxe badkamer, een slaapkamer met badkamer op de begane grond en een vaste trap naar de eerste verdieping. Deze verdieping kan optioneel worden ingedeeld in twee slaapkamers. Naast een eigen opstelplaats voor de auto beschikt elke woning over een eigen berging achterin de tuin. De woningen worden uitgevoerd in mangaankleurige steen voor de onderbouw met een witte opbouw.

“Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding in vergelijking met concurrerende bouwplannen”


8 luxe half-vrijstaande woningen in Mannee te Goes

Het bouwplan bestaat uit acht fraaie - echt - halfvrijstaande en één vrijstaande woning in het uitbreidingsplan Mannee van Goes. 

Alle woningen beschikken over een L-vormige woonkamer, royale entree, keuken met inbouw-apparatuur, luxe badkamer, drie slaapkamers op de eerste verdieping en vaste trap naar de tweede verdieping met dakkapel met optioneel een vierde en vijfde slaapkamer. Naast een eigen opstelplaats voor de auto beschikt elke woning over een eigen berging achterin de tuin. De woningen worden uitgevoerd in rode baksteen en luxe materialen.

“Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding in vergelijking met concurrerende bouwplannen”