's-Gravenpolder, Laurierstraat

8 GELIJKVLOERSE ENERGIEZUINIGE BUNGALOWS

Uniek wonen in 's-Gravenpolder. De gelijkvloerse bungalows aan de Laurierstraat hebben ruime percelen en zijn energiezuinig. Daarnaast zijn er verschillende keuzeopties om voor u een passende woning te ontwikkelen.

> Ga naar de website van Faasse & Fermont

Schermafbeelding 2018-05-22 om 21.17.07.png

Vlissingen, Claverveld

28 ENERGIENEUTRALE WONINGEN MET ALLE LUXE ZOALS VLOERVER-WARMING EN KUNSTOFKOZIJNEN

Het bouwplan bestaat uit 12 twee-onder-één kap woningen, 12 bungalows en 4 eengezinswoningen.

Claverveld ligt in de prachtige Walcherse streek waarin de Zeeuwse natuur en het landschappelijk wonen verweven zijn. Een eigen wijkje met een kleinschalige opzet, een groene laan en natuurlijke watergangen. Een locatie als deze, gelegen tussen West-Souburg en Vrijburg in Vlissingen, verdient het om uniek te zijn. Niet enkel nu, maar ook in de toekomst. Daarom is er in Claverveld volop ruimte, groen en krijgen de toekomstbestendige woningen een alternatief duurzaam energiesysteem. 

Nog enkele woningen te koop! Ga naar de website van M2 Makelaars →  

Souburg Noord, Kroonjuweel

21 WONINGEN MET ALLE LUXE ZOALS VLOERVERWARMING EN KUNSTOFKOZIJNEN VOLLEDIG ENERGIENEUTRAAL

Het bouwplan bestaat uit 4 twee-onder-één kap woningen, 4 bungalows en 13 eengezinswoningen.

Oost-Souburg biedt een perfecte balans tussen de dorpse gemoedelijkheid en stedelijke voorzieningen. Aan de noordzijde van Oost-Souburg wordt verder gebouwd aan Souburg Noord. In Souburg Noord kennen buren elkaar, spelen kinderen veilig en met plezier buiten en voelt men zich thuis. In en rond- om de wijk zal er veel ruimte zijn voor groen en water. Dit wordt nog eens versterkt door het uitzicht op het Walcherse landschap, wat u op vrijwel iedere plek in de wijk zult gaan beleven.

Voor meer informatie kunt u de onderstaande brochures raadplegen of direct contact opnemen met Schinkel de Weerd Makelaardij. Ga naar de website van de makelaar →

Sint Annaland, Suzannapolder

8 LEVENSLOOPBESTENDIGE GESCHAKELDE BUNGALOWS

Sint-Annaland heeft een rijk verenigingsleven en goede sportvoorzieningen, De jachthaven en de recreatieve mogelijkheden in het gebied daar omheen worden momenteel flink uitgebreid. Deze levensloopbestendige geschakelde bungalows in Sint-Annaland zijn voorzien van twee ruime slaapkamers en een mooie riante woonkamer. Het mooie van nieuwbouw is dat er nog allerlei woonwensen mogelijk zijn!

Voor meer informatie kunt u de onderstaande brochure raadplegen of direct contact opnemen met Leunis Makelaars. Ga naar de website van de makelaar →

Bekijk de brochure →

 

stalla AI-1.jpg